Чи п'яніють комарі від алкоголю в крові людини?

Комарі надають перевагу різним групам крові або різним частинам тіла людей. Втім, одна річ приваблює їх безумовно - це алкоголь. Але чи п'яніють вони від нього - ось у чому питання?
Кілька років тому я працював фотографом на ралі вінтажних автомобілів у Данії. Змагання виявилося не стільки на швидкість, скільки на вишуканість вбрання учасників.
І все швидко перейшло у вечірку з делікатесами, танцями і великою кількістю алкоголю. Після добрячої кількості коктейлів я зрештою вмостився у шезлонгу й вирішив провести решту ночі в ньому під ніжними данськими зірками.
Саме тоді я зробив три важливих висновки: 1) влітку в Данії жахлива кількість лютих комарів; 2) вони цілком здатні прокусити брезент на шезлонгу, не кажучи вже про звичайну сорочку, і 3) алкоголь на комарів діє як червона ганчірка на бика.
Вранці моя спина стала схожа на яскраво-червону бульбашкову плівку - зовсім не той сувенір, який сподівався привезти додому.
Як зазначає журнал Американської асоціації боротьби з комарами, ймовірність того, що вас вкусить комар зростає в рази, якщо ви вживали спиртне.
Поділитись на Google Plus

Автор Елена

0 Коментарів:

Дописати коментар