Депутат з Дніпра звинуватила Філатова у найстрашнішому

Позафракційна депутатка Дніпровської міськради Анастасія Староскольцева відкрила дніпрянам очі на правду про міського голову Бориса Філатова. Відповідну публікацію дівчина зробила на своїй сторінці в Facebook.
Вона розповіла, що на даний момент в Дніпрі продовжується реванш сепаратистів в образі проросійських політичних партій. Анастасія Староскольцева вважає, що Борис Філатов негласно підтримує проросійську політичну силу на регіональному рівні, надаючи їм фінансування з міського бюджету.

Якщо патріоти продовжать не помічати реванш, який вже у нас в місті, то все можливо. Якщо деякі активісти, з незрозумілих мені причин, будуть і далі підігравати меру, який підігрує сепаратистам, то від Форпосту може нічого не залишитися. Розмахувати прапором і говорити речівки в мікрофон – справа не пильна. Зупинити реванш проросійських сил в нашому рідному місті і не допустити мера-хамелеона до влади і дозволити їм усім разом розоряти Дніпро ще п'ять років – ось вона завдання для справжніх любителів нашої країни. Це моя точка зору, - пише Анастасія.
Поділитись на Google Plus

Автор Елена

0 Коментарів:

Дописати коментар